Olimpiada Fizyczna- czy wystarczy czasu?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Serwis Fizyczny OMIKRON Strona Główna -> Olimpiada fizyczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sixtysix66
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: 04.03.2009 18:40    Temat postu: Olimpiada Fizyczna- czy wystarczy czasu? Odpowiedz z cytatem

Chciałbym prosić o waszą opinię. A konkretnie... jestem w 2 liceum w klasie b-ch, ale z rozszerzoną fizyką (tyle co sam ją sobie poszerzam, według podręcznika Zamkoru). W gimnazjum byłem finalistą olimpiady matematycznej, ale zawsze do fizyki miałem największy zapał. Wybieram się na studia medyczne, ale pomyślałem że w olimpiadzie z fizyki i tak mam największe szanse na dobry wynik z 3 przedmiotów które zdaje na maturze (chemia, biologia, fizyka).
Teraz pytanie: Czy dam rade przygotować się do OF w przyszłym roku? Doradźcie czy w ogóle jest sens i czy jest jakakolwiek szansa na tytuł finalisty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pablopawel
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: 11.06.2009 14:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko zalezy od Ciebie. Jeżeli będziesz przygotowywał się systematycznie, solidnie pracował, nie ociągał się to zdążysz bez problemu. Jeżeli będzisz się lenić i odwalać głupoty to nie zdążysz się przygotować przez cale życie Wink . Ja zawsze powtrazam: na naukę nigdy nie jest za późno.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Serwis Fizyczny OMIKRON Strona Główna -> Olimpiada fizyczna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: